Champions League και σήμερα στην στοιχηματική ενασχόληση μας!(TAMEIO & 5/9 Σημεια)

Καλο μεσημερι σε ολους .

Όσο και αν δεν το μαρτυρουν τα χθεσινα αποτελεσματα ήμασταν ενα βημα πριν το απολυτο καθως ολα τα παιχνιδια χαθηκαν για ενα και μονο γκολ . Το κας αουτ εδινε 15 φορες τα λεφτα μας στο ημιχρονο και εκει που "πικραθηκα" για να σας πω την αληθεια μου ειναι οτι τα αγγλικα παιχνιδια που χασαμε ηταν ηδη στα 2 γκολ στο Α' ημιχρονο . Δηλαδη με λίγα λόγια αν πολυ απλα εμπαινε αλλο ενα γκολ στα αγγλια στο β' ημιχρονο και 2 ταμεια θα ειχαμε παρει αλλα και θα κασαραμε με τεραστιο κερδος αφου η απολυτη αποδοση μας ηταν 300+ οπου μιλαμε για cash out χιλιαδων ευρω .

Anyway το χθες ειναι χθες και το σημερα ειναι σημερα . Ξανα λεω για τους κομπλεξικους και για τους κακομοιρηδες που πραγματικα τους λυπαμε οτι οχι μονο το απολυτο θα ερθει συντομα αλλα δεν θα ειναι μονο ενα . Καποιοι ξερετε δεν χαιρονται με τα ποσοστα επιτυχιας μας και για τα ταμεια που παμε αλλα ξαναλεω μονο κακομοιρηδες ειναι και ευχομαι καλη αναπαυση και περαστικα .

Σημερα πιο φτωχο το προγραμμα καθως το επικεντρο ειναι μονο στο Chl θα προσπαθησω να το συνδιασω με καποια παιχνιδια Βραζιλιας οπου εχουν μεγαλο βαθμολογικο κινητρο σε καλες αποδοσεις παντα αναλαμβανοντας και το σχετικο ρισκο . 

Καλη επιτυχια σε ολους 

Mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αγώνας Πρόγνωση Απόδοση
Μπάγερν - Σέλτικ 1 & Over 3,5 1.70
Άντερλεχτ - Παρί Σ.Ζ. 2 & Over 3,5 2.02
Καραμπάκ - Ατλέτικο M. 2 & Under 3,5 1.90
Αγώνας Πρόγνωση Απόδοση
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 1 & Under 4,5 1.75
Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γ. 2 1.80
Τσέλσι - Ρόμα Goal - Goal 1.65
Αγώνας Πρόγνωση Απόδοση
Κοριτίμπα - Κρουζέιρο 2 2.35
Ατλ. Γκοϊανιένσε - Βάσκο Χ2 1.80
Πουέμπλα - Μοντερέι 2 1.80
Συνολική απόδοση: 258.2