Καλο χειμωνα σε ολους και καλη στοιχηματικη σεζόν! (4/9 Σημεια)

Καλησπερα σε ολους και καλη στοιχηματικη σεζον ευχομαι .

Πρωτη μερα σημερα υπο πιεση για να ετοιμαστει το καινουργιο μας site που οσοι ειναι παλιοι εδω μεσα το καταλαβαινουν με την πρωτη ματια ,εχει ακομα καποιες πινελιες διοτι λογω πιεσης χρονου σημερα δεν εχει ολοκληρωθει τελειως ομως εντος της εβδομαδας θα ειναι ολα ετοιμα οπως πρεπει . 

Εχω λαβει καποια mails και μου εκανε αρκετα εντυπωση απο καποιους "πιστους" αναγνωστες των τοτε tsakalia.gr . Θα ηθελα αν υπαρχουν και αλλοι εδω μεσα να μου στειλουν και εκεινοι να τους χαιρετησω smile

Θελω να πω καποια πραγματα οπου και θα τα αφησω 2-3 μερες για να μπουν καλα στο πετσι μας και ισως και παραπανω για να εξηγηθουμε εδω μεσα ομορφα και ωραια παντα με ειλικρινια να ξερουμε που παταμε και που βρισκομαστε . Λογω πιεσης χρονου σημερα αλλα και λογω ημερας (αρκετα φορτωμενη ημερα για εμενα σημερα ) δεν εχω τον χρονο να τα γραψω, ομως αυριο θα εχω φροντησει να αναρτηθουν . Υστερα απο 2-3 κουβεντες και αφου σας πω καποια πραγματα που θελω ,το αρθρο μου καθημερινα θα αναλυεται στο καθε σημειο ξεχωριστα με στοιχηματικη αναλυση στα δικα μου ματια .

 

Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους μας , καλωσοριζω ολους τους ανανγωστες που εστω και απο "περιεργεια" μπηκαν σημερα μεσα ,ομως οπως θυμαστε μερικοι ξερετε τι προκειται να ακολουθησει .

 

3 δελτια σημερα μιας που εχουμε επιλογες για να κανουμε παιχνιδι και εννοειται η συνολικη αποδοση των δελτιων μας "κολωνα" που εκει φετος θα παμε να χτυπησουμε λαρυγγι .

 

Καλο απογευμα σε ολους ραντεβου αυριο στην ημερα "γνωριμιας" μας .

Αγώνας Πρόγνωση Απόδοση
Ριντ - Αούστρια Λουστενάου Over 2.5 1.60
Ουνιόν Βερ. - Μπραουνσβάιγκ Over 2.5 1.80
Ράντερς - Λίνγκμπι Over 2.5 2.05
Αγώνας Πρόγνωση Απόδοση
Μάαστριχτ - PSV Αϊντχόφεν B' Over 2.5 1.65
Ναϊμέγκεν - Έμεν 1 1.75
Ντόρντρεχτ - Άλμερε Σίτι Over 2.5 1.53
Αγώνας Πρόγνωση Απόδοση
Χέλμοντ Σπορ - Άγιαξ Β' GG & Over 2.5 1.65
Πάρτικ Θιστλ - Ρέιντζερς GG & Over 2.5 2.25
Κάλμαρ - Νόρκεπινγκ GG & Over 2.5 2.05
Συνολική απόδοση: 198.51